Na začiatku našej cesty, koncom roku 2018, sme otvorili prevádzku Varila kašičku v Bratislave ( Fresh Market- farmárska tržnica). Každý deň okrem nedele sme varili od 6 rána základ kaše, ktorý si mohli ľudia dochutiť podľa vlastného výberu z ponuky viac ako 40 ingrediencii. Testovali sme kombinácie surovín a chutí spolu s našimi zákazníkmi 🙂

Postupne sme pridali do ponuky aj rozvozy vrámci Bratislavy a firemné raňajky. Pri prvej spolupráci s fitness centrom sme si uvedomili potrebu predĺženia trvanlivosti z 24 hodín na podstatne dlhšiu. Testovali sme šetrný spôsob sterilizácie do 100°C. Všetky naše produkty sme dali otestovať do akreditovaného laboratória na min. trvanlivosť a výživové hodnoty. Výsledky potvrdili min. 6 týždňovú trvanlivosť. Tu sa zrodila myšlienka dostať naše ryžové kaše k väčšej skupine ľudí a tak sme zmenili koncept na potravinovú výrobu.

Momentálne máme potravinovú výrobu s mesačnou výrobnou kapacitou 20 000 kaší na 400 m2 v Bratislave.
Dodávame do rôznych zdravých obchodov s potravinami, fitness centier a kaviarní po celom Slovensku.